Warsztaty na Pradze-Północ: „Wzajemna odpowiedzialność w rodzinie”

Witamy W poniedziałek 3 kwietnia 2017r. o godz. 18:00 odbędą się kolejne bezpłatne warsztaty edukacji prawnej na Pradze Północ. Tematem będzie: „Wzajemna odpowiedzialność w rodzinie” z udziałem Anny Fabisiak – psychologa klinicznego. Warsztaty odbędą się w sali konferencyjnej Urzędu m. st. Warszawy dla Pragi Północ na ul. Kłopotowskiego 15. Wszystkich serdecznie zapraszamy Zarząd

Podsumowanie warsztatu „Rola słowa w komunikacji rodzinnej”

Witamy Bardzo dziękujemy za liczną frekwencję na ostatnich warsztatach na Pradze Północ i wszystkim uczestnikom za aktywny udział w dyskusji. Jak się okazuje, komunikacja w rodzinie większości z nas leży głęboko na sercu. Gość warsztatów, Jolanta Żytkiewicz, opowiedziała o metodach poprawy tej komunikacji w sposób jasny i przystępny oraz zachęciła do ich stosowania. Serdecznie zapraszamy […]

Warsztaty na Pradze-Północ: „Rola słowa w komunikacji rodzinnej”

Witamy W poniedziałek 20 marca 2017r. o godz. 18:00 odbędą się kolejne bezpłatne warsztaty edukacji prawnej na Pradze Północ. Tematem będzie: „Rola słowa w komunikacji rodzinnej” z udziałem Jolanty Żytkiewicz. Warsztaty odbędą się w sali konferencyjnej Urzędu m. st. Warszawy dla Pragi Północ na ul. Kłopotowskiego 15. Wszystkich serdecznie zapraszamy Zarząd

Życzenia z okazji Dnia Kobiet

Mamy dzisiaj 8 marca – Dzień Kobiet. Życie rodzinne bez Kobiety jest trudne do wyobrażenia, bo przecież bez Niej nic się w rodzinie nie dzieje. Nadal jest szyją co kręci głową. Wszystkim Kobietom w dniu Ich Święta życzymy wielu radości, spełnienia, sukcesów i szczęścia . Zarząd

Warsztaty w Legionowie: „Miłość i rodzicielstwo cz. II – Kontakty z dzieckiem”

Witamy Stowarzyszenie „Akademia Życia Rodzinnego” zaprasza na kolejne bezpłatne warsztaty edukacji prawnej w Legionowie. Tym razem na temat: „Miłość i rodzicielstwo cz. II – Kontakty z dzieckiem”. Warsztaty odbędą się w czwartek 9 marca 2017r. o godz.18:00 w sali konferencyjnej Urzędu Miasta Legionowo, ul. Piłsudskiego 41. Serdecznie zapraszamy. Zarząd