Nowy cykl – Rodzinne Klimaty

Witam serdecznie

Przypadł mi w udziale zaszczyt poinformować Państwa, że w Akademii Życia Rodzinnego zaczynamy nowy cykl warsztatów, któremu nadaliśmy tytuł „Rodzinne Klimaty”, czyli będziemy mówić o wszystkim tym, co jest ważne dla rodziny.

Motywem wiodącym warsztatów jest wspólne motywowanie się do działania, wyjście ze skupienia się tylko na sobie, na własnych problemach rodzinnych i zrobienie czegoś dla innych jako remedium na to wszystko, co doskwiera. Jak ktoś mądry powiedział “człowiek nie jest samotną wyspą”, do szczęścia potrzebni są mu inni ludzie.

Myślę, że będzie ciekawie. Zapraszam jak zwykle w każdy drugi czwartek miesiąca w godz od 18.00 do 20.00, do sali konferencyjnej Urzędu Miasta Legionowo.
Warsztaty są bezpłatne i otwarte dla wszystkich tych, którzy są zmęczeni własnymi kłopotami rodzinnymi, mają odwagę to wyrazić i chcą coś dobrego wprowadzić w swoje życie.

Zaczynamy 14 marca 2019r. Wyjątkowo o godzinie 19.00.

Pozdrawiam
Prezes Stowarzyszenia